Menu Close

Jouw Talent

onze school

We zijn ervan overtuigd dat elke leerling over talent beschikt. Samen ontdekken we wat jou boeit en laat groeien! Ons team staat klaar om samen met jou te bouwen aan je toekomst.

Doorstromingsgericht (ASO)

Ben jij een vlotte student en duik jij graag in de boeken? Is het jouw droom om later verder te studeren in het hoger onderwijs? Onze ASO-studierichtingen bereiden je grondig voor op het “echte werk” aan de hogeschool of universiteit!

Arbeidsmarktgericht (BSO)

Ben jij een echte ondernemer en doener? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan vind je ongetwijfeld je gading in ons ruim aanbod aan arbeidsmarktgerichte studierichtingen, die je klaarstomen voor het leven op de werkvloer.

Dubbele finaliteit (TSO)

Kiezen voor het TSO is al je opties openhouden. Deze studierichtingen bieden een aantrekkelijke mix van theoretische vakken en praktijkvakken. Je kan na het secundair onderwijs dus nog alle kanten uit: je kan terecht op de arbeidsmarkt, maar ook het hoger onderwijs is een mogelijkheid!
HOGER ONDERWIJS NA BSO? DAT KAN!
Bereid je voor op hoger onderwijs met ons schakeljaar 7+ (opleiding voor leerlingen BSO met ambitie om hoger onderwijs te volgen)
STILZITTEN IS NIKS VOOR JOU? KIES DAN VOOR DUAAL LEREN!
Duaal leren combineert leren op de werkvloer én leren in de klas. Dat kan op onze campus in de studierichtingen Kinderbegeleider, Zorgkundige en Installateur Gebouwenautomatisering
NIEUW in het derde jaar: TAAL & COMMUNICATIE
Taal & Communicatie is een gloednieuwe studierichting in de dubbele finaliteit met de focus op moderne vreemde talen en public relations
Click Here
Previous
Next

Galabal

Sportdag

Kabouterfeest

Samen met GO! Het Wijdeland schenken we 150 rugzakjes vol dromen aan Oekraïense leeftijdsgenoten

Initiatie boksen

Pi-dag

Opendeurdag

Initiatielessen

Statistiek met snoepjes

Gratis soep als actie tegen lege brooddozen

Healthfest

Onderzoekers van de toekomst!

Derdejaars verkennen Campus Speelhof op eerste schooldag met app-game

Future lab hoger onderwijs: kiezen voor je toekomst

Proeven van de toekomst op de PXL en UHasselt

Klaar om jouw Talent te ontdekken?